Vinterviken



På Gullmarsudde ligger det snö. Men nu känns det som om det kvittar. Bort med den bara. nu vill vi ju ha vår så att vi kan bygga altan, sätta buskar och träd...


Arthur



En liten kille som har tröttnat på husbygget för länge, länge sedan.

Lennox


Världens snällaste Greyhound - Lennox. Han kunde också tänka sig att bygga hus. En annan dag när det är lite varmare väder kanske.

Vardagsrums golv


Nu är det slipat, men inte laserat. Men snart ska det bli gjort. Snart.

Allrummet


Här är väggen ner för trappan i allrummet på övervåningen. Detta rum kommer också att få stå som ljusterapirummet. Här är allt vitt.

Garderober



Här kommer en liten stilstudie på garderoberna. Och ingången till vår walk-in-closet.

Badrummen



Badrummet nere.

Kaklet kommer från Konradssons och jag minns faktiskt inte vad det heter, men plattorna är 60x33 centimeter och med en ljusgrå fog. Snart kan vi börja sätta dit badrummsmöblerna och handfaten. Bastun och badkaret.



Badrummet uppe.

Här kommer det bli dubbla handfat, en dusch med dubbla uttag så att vi kan duscha tillsammans, och väggen där toaletten kommer att monteras vägghängd.

Köket



Nu sitter köket på plats, i alla fall vitvarorna (från husqvarnas Black-edition) och köksskåpen. Det blir en helt vit vägg med svarta "hål". Det känns väldigt bra.

Golv



Så här blir golvet med lack med vitt pigment. En specialare från färgbutiken som inte ville grantera resultatet då det blev en egen "häxblandning" för att få rätt vit nyans. Som allt annat.

RSS 2.0