Wow och äntligen


I helgen har vi faktiskt inrett undervåningen i stort sett färdigt. Det käns helt fantastiskt och börjar också likna ett hem. På riktigt. Ett hem. I torsdags var vi på (nu viskar jag) Ikea och handlade inredning till garderoberna både på ovanvåningen och undervåningen. Hyllplan till skohyllor och trådbackar och plastbackar i tvåsiffriga antal... Vi köpte även ett köksbord som visade sig vara i fel storlek när vi packade upp det. Så det var bara att åka in till (nu viskar jag) Ikea igen och byta bordet till den större storleken som vi skulle haft egentligen. Och så blev det en bordslampa "Kulla" också. Och några möbeltassar. Du kan skymta den lilla inredaren längst ner till höger. I full fart med att placera ut lammskinn.

Vi passade på att köpa en soffa när vi ändå var där. Vi har haft problem med att bestämma vilken soffa vi ska ha. Och med tanke på att det är så otroligt dyrt med soffor så hade vi bestämt oss för att lägga letandet lite på is. Men då står den där. Soffan. Och lite väntade på att vi skulle komma. Att den dessutom var nedsatt i pris gör det till en helt utomordentlig lösning. Så vi har lagt letandet på is. Ett tag till.

Det följde med bruna kuddar till soffan som vi skämtade om när vi var där att vi skulle köpa. Med stor ironi naturligtvis. Men. Så när vi fick hämtat ut soffan så låg de inpackade tillsammans med resten av soffkuddarna. Så om någon vill ha bruna kuddar, meddela mig så får du dem på stört. Brunt går nämligen inte hem i vårt hus. Inte alls. Dessutom så har vi så många fina Mimou kuddar som passar så fantastiskt mycket bättre in i våra färger. Svart, silver och lila.

Daniels dröm gick även i uppfyllelse när han äntligen fick packa upp PK22 stolarna! De är hur fina som helst.





I köket fick vi som sagt äntligen det rätta bordet och så våra stolar från Charles & Ray Eames som har hängt med ett tag men som fortfarande är lika snygga. Lite smutsigare bara. Och så har jag monterat all lådinredning. Det var ett pussel men det fungerade perfekt.

Den stora kalendern från Stendig Calendar kom också upp på sin plats. Från början trodde vi kanske inte att vi skulle vara tvungna att vara dra bort lika många månader som vi gjorde…

Men så här är status än så länge. Idag kommer äntligen den innan alltid sjuke VA-killen och ska göra färdigt både badrum och kök.

Mina vänner, jag tror vi snart kan flytta in!

Kommentarer
Postat av: FrkU

Wow... ser mkt nice ut...!!

Läckert....

När är vi utbjudna då????

Måste ju få se allt live och träffa lillprinsen!!



Kramis

2009-05-25 @ 11:38:32
URL: http://frku.blogg.se/
Postat av: Ulle

Grattis till er!! Ni e ju superproffsiga!! Ser nästan ut som d e taget ur en lyxig inredningstidning.. :-) Jättesnyggt!

Kram på er!



Idag lånar Maja Sally.. :-) Hon börjar bli väldigt sugen nu tror jag... Hihi

2009-05-25 @ 17:20:40
Postat av: Jennie

snyggt som f----------n !!!

2009-05-26 @ 13:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0